VÅR SPECIALITET INKLUDERAR

INTERIÖRMÅLNING & TAPETSERING


En målning av bostaden eller ny stil på tapeterna kan skapa känslan av ett nytt och fräscht hem, vare sig du fräscar upp det för dig själv eller inför en bostsdsförsäljning.


Vårt team utför grundligt arbete med spackling och slipning inför att ytan skall målas eller tapetseras för att få en fin och jämn yta.

FASADMÅLNING


En fasadmålning ger bilden av ett nytt och fräscht hus. Oavsett om huset är av tegel, trä eller plåt ser vi till att planera jobbet för bästa möjliga utfall.


Vi ser till att tvätta och rengöra fasaden och även laga eventuella skador inför målningen som utförs i samråd med färgtillverkarens rekommendationer. 


Kontakta oss för mer frågor så hjälper vi dig att planera.

FÖNSTERRENOVERING & ÖVRIGT UNDERHÅLL


Ge dina fönster nytt liv. Fönster är mycket utsatta delar på en fastighet, därför rengör vi de med en noggrann tvätt inför målning, skrapar bort gammalt och sprucket kitt och tar bort lös färg. Därefter slipar vi fönstren, lägger grundolja och målar om. Allt för ett önskat resultat från dig som kund.


Vi hjälper er även med andra tjänster i ert hem eller i annan fastighet. Tveka inte att ställa frågan till oss så återkommer vi med hur vi kan hjälpa dig.

VÅR PROCESS

01.


Kontakta oss


Ta kontakt med oss och beskriv ert projekt vare sig ni önskar måla interiören, exteriören eller har behov av andra tjänster.02.


Offert


Vi återkommer med ett prisförslag utifrån era önskemål och ger även ett förslag för tidsåtgång i arbetet.


Vi har alltid fasta priser!


03.


Arbetsprocess


Professionalism - effektivitet - utmärkta resultat. Det är målet med denna delen av processen.


Arbetet påbörjas och vi ser till att ni får de resultat ni behöver och förtjänar.


04.


Besiktning


I samråd med kunden går vi igenom det arbetet som har utförts och avslutar vårt samarbete med ett gott reslutat och en nöjd kund. 


KONTAKTA OSS NU FÖR EN GRATIS OFFERT PÅ ERT PROJEKT